Piti olla vapaa viikonloppu, mutta yllätys yllätys: olen tämän illan töissä. Ja huomisen päivän, kun en ihan varmasti ala kirjoittaa juttua vielä tänä iltana. Kotona olen kuitenkin vasta yhdeksän aikoihin illalla ja työt olen aloittanut tänään aamuyhdeksältä.

On tämä tällaista. Pitää yrittää siis olla tehokas huomenna, ettei vain jäisi paljon tekemistä sunnuntaillekin. Itsestähän se paljon on kiinni. Maanantaina on taas pitkä päivä tiedossa. Olisi niin mukava saada jutut käsistään mahdollisimman nopeasti, etteivät ne jää painamaan ajatuksia.

Nooh. Onneksi edes aurinko paistaa eikä vettäkään sada. Jotain positiivista siis tässäkin päivässä. Jotenkin vain tuntuu siltä, etten ole yhtään jaksanut keskittyä itseeni enkä lapsiini moneen viikkoon. Yhtä menoa ollut koko ajan. Toisaalta tykkään siitä, että on menoa tai edes meininkiä, mutta välillä pitäisi rauhoittua kunnolla.

Luonteeni vain on liian menevä, en kestä liiallista paikallaanoloa. Mutta ei kai meneminenkään saa olla itsetarkoitus? Pitäisi pystyä kuuntelemaan omaa itseään, ennen kuin on liian myöhäistä. Nytkin kävin juuri ostamassa Beroccaa, jotta jaksan taas jatkaa.

Jumppaaminen alkaa näkyä ja tuntua taas kropassa. Eilen vedin kaksi jumppaa ja olin puoli tuntia toisen jumpassa. Yhteensä siis kaksi ja puoli tuntia jumppaa työpäivän päätteeksi, ihan ok olo. Toisaalta jaksan paremmin, kun jumppaan, mutta toisaalta taas turhautuminen ja ärsyyntyminen tuntuvat HETI, jos en saa päivittäistä annostani liikuntaa. Keskiviikon yritin pitää taukoa ja lepoa, mutta niin vain jumppasin dvd:n kannustuksella, kun en jaksanut lähteä minnekään. No, hyvähän tämä. Kunhan muistan syödä, juoda ja levätä riittävästi. Muuten on taas keuhkokuume seuralaisena...

Juu, niitä töitä pitäisi tehdä. Paha vain tehdä, kun kaikki ainekset eivät ole koossa. Voisin kai toki kirjoittaa yhden haastatellun kommentit jo, mutta kun haluan ensin luoda kokonaisuuden, ettei sitten tarvitse karsia (omasta mielestäni) liikaa jo kirjoitettua tekstiä. Ensin haluan siis tietää, mitä aion kirjoittaa. Voihan olla, että toisen haastatellun kommentit ovat mielestäni tärkeämpiä kuin tämän jo haastatellun. Eli ei kannata hätäillä, hehee. Yritänkö vain puolustella sitä, etten ole jutun kimpussa? Oikeasti, en. Ensin pitää kerätä koko aineisto, ennen kuin tekee mitään johtopäätöksiä. Niin. Näin haluan ainakin minä tehdä, en tiedä, mitä muut tekevät.