Olen niin loppu tähän ainaiseen pään seinään lyömiseen...

Työt eivät suju, kun kukaan ei suostu vastaamaan kysymyksiini, jotka ovat mielestäni täysin asiallisia. Kertokaa nyt vielä joku, että toimittajat ovat syyllisiä kaikkeen maailman pahuuteen, niin lyön luurin korvaanne. Jos julkisiakaan asioita ei suostuta kertomaan, vaikka niitä pyydetään puhelimitse, kasvokkain ja vielä sähköpostilla ja asiasta muistutetaan noin miljoonatta kertaa eikä sittenkään vielä tapahdu mitään, olisi kuntien viranhaltijoiden ja luottamushenkilöiden aika mennä jollekin kurssille.

Eikä mikään muutu, vaikka kimmastunkin!

Ja kaiken huippu on sitten vielä tulla linjoja pitkin ja huutaa, että niin, niin, te toimittajat kyllä AINA kaivatte niitä negatiivisia asioita, mutta sitten, kun jotain hyvää tapahtuu, ei uutisoida mitään. Aha. Kuinkahan monet sadat kissanristiäiset on tullut istuttua, kirjoitettua muistiinpanoja ja kirjoitettu juttu vielä valmiiksi, vaikka työtunnit ovat paukkuneet yli sallitun 7,5 tuntia päivässä. Ihan vain sen takia, että joku saa pönöttää ja kertoa, kuinka niiiiiiiiiiiiiiin kauhean vaikea on saada vapaaehtoisia toimintaan ja pala pala pala. Tiedetään!!! Uskokaa tai älkää, minullakin on perhe elätettävänä ja lasten harrastustoimintaan osallistuminen vapaa-aikana vie minunkin aikaani ja rahaani, mutta täällä minä istun kuuntelemassa teidän valitusta. Ja sitten te olette vieneet minun aikaani tunnin ja varmasti näette, että teen muistiinpanoja... Mutta viitsitte sitten kuitenkin kieltäytyä lehtijutusta tyyliin "ei minun sanomisiani sinne tarvitse laittaa, ota joku nuorempi". Ja eihän niitä nuorempia löydy, koska kyläyhdistys tai mikä lie pyörii vain ja ainoastaan siksi, että te järjestätte vielä jotain kissanristiäisiä.

Ei millään pahalla kissoja eikä etenkään teitä aktiiveja kohtaan, mutta ketä kiinnostaa seuraavana päivänä tietää, että teillä oli tällainen tapahtuma. Teitä itseänne tietenkin, koska saatte siitä jutun leikekirjaanne. Mutta hei, onko sillä enää mitään merkitystä lehden lukijoille seuraavana päivänä tai pahimmassa tapauksessa viikon kuluttua??

No niin, sainpas sanottua... Olisi varmasti minunkin aiheellista hypätä jonkun muun saappaisiin välillä. Mutta, yritän hoitaa työni kunnolla ja jos minulta vaaditaan sitä, että kysyn kysymyksiä ja vaadin niihin vastauksia, teen sen. Tekin julkisessa työssä olevat, joiden velvollisuus on hoitaa kuntalaistenne asioita ja tiedottaa julkisista asioista, hoitakaa hommanne...

Kiitos.