Siis työt tältä viikolta. Aivan mahtava tunne, kun maanantaille ei jäänyt mitään rästihommia. Olipahan rankka viikko, mutta nyt tuntuu todella hienolta, kun siitä on selvitty. Tuli jopa positiivista palautetta. Sitä ei oikeastaan enää nykyään odota ja se hämmentää oloa, kun se tulee yllättäen.

Ensi viikon pitäisi olla kaikin puolin helpompi, kun lomalaiset palaavat töihin. Meillä kun ei tuuraajia ole ollut, vaikka melko suuri osa porukasta on ollut lomilla.

Kaikista mukavinta on se, että mulla on nyt ollut pitkään kaksi keskeneräistä projektia, joita on pitänyt hoitaa yli kuukauden oman työn ohella. Nyt yritän kieltäytyä mahdollisimman paljon kaikesta oman työn ohella tehtävästä roinasta. Tosin sellainen viikko on vain ensi viikko, koska sitä seuraavalla viikolla on taas yksi juttu hoidettavana ooteeoona. Plääh.

No, pian ovat vaalit ohi ja saa taas hetken, edes hetken, hengähtää, ennen kuin alkavat oikein kunnolliset kuntaliitosjärjestelyt. Niitä seuratessa tulee itselle sellainen olo, että onko meillä oikeasti näin huonosti asiat...

Katsotaan. Mutta nyt aion aloittaa ansaitun viikonloppuvapaan viettämisen... Huomenillalla on tarkoitus lähteä ystävän kanssa ulos tanssimaan ja juhlimaan aamuun asti. Senkin olen aivan varmasti taas ansainnut. Ja huomenaamulla aion nukkua pitkään... Hehehehe, sen kun näkis. Luultavasti tämän akan silmät aukeavat viimeistään puoliseitsemältä. Aamun lehti on aina mielenkiintoinen juttu, jos kahvi on tippumassa.